Šie mokymai nebeorganizuojami, todėl rekomenduojame rinktis kitus mokymus šioje kategorijoje.

BRCGS 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas

Pradžia » Kursai » Apskaita ir finansai » Buhalterio kursai » BRCGS 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas

Tipas: Seminarai, konferencijos
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 8 ak. val.
Organizatorius: AVGO Group, UAB

Kaina: 129€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-05-14

Kaune

Miško g. 11, viešbutis „Victoria Hotel Kaunas”

BRCGS 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas

Mokymų programa:

09:30 - 10:00
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 12:00
1 skyrius
Maisto saugos ir kokybės kultūros, neatitikčių lygis, kai yra nukrypimų kultūros diegime.
Kultūros plano pavyzdys.
Reikalavimai, kas turi pristatyti kultūros planą ir ko tikėsis auditoriai.
Darbuotojų komunikavimas su vadovybe dėl įvykių, įtakojančių maisto saugą.

2 skyrius
RVASVT – specifinių rizikų, valdomų per būtinąsias programas, validacija.
RVASVT plano validacija po jo sūkurimo.
RVASVT plano verifikavimas.
RVASVT ir BP pakeitimai ir pakeitimų validacija.

3 skyrius
Vidinis auditas – . Vidinio audito metu nustatytų neatitikčių registracija ir valdymas.
Gamyklos higienos inspekcijs.
Tiekėjų patvirtinimas – reikalavimai atliekant tiekėjų auditus. Kokiam subjektui turi būti atliktas atsekamumas, jeigu patvirtinamas pagrįstas klausimynu.
Paslaugų teikėjų patvirtinimo reikalavimai.
Žaliavų tiekėjų ir paslaugų teikėjų veiklos monitoringas.
Reikalavimai procesams, vykdomiems išorėje.
Koregavimo veiksmų ir esminės priežasties analizės.
Atsekamumas – kam jis privalomas.
Atšaukimai – ką turi pateikti įmonė sertifikavimo įstaigai atašukimo atveju.

12:00 - 13:00
Pietų pertrauka.

13:00 - 14:30
4 skyrius
Darbuotojų apmokymai dėl maisto apsaugos plano reikalavimų.
Zonų nustatymas prieš reikalavimų nustatymą patalpoms ir aplinkai.
Reikalavimai patalpų planams (turi būti su rizikos zonomis ir atvaizdavimu, kur galima kryžminė tarša, jeigu atskiriama laiku).
Reikalavimai plastikinėms užuolaidoms.
Reikalavimai vandens talpoms, jeigu tokios naudojamos vandens sukaupimui ir laikymui.
Reikalavimai įrengimams ir jų konstrukcijai.
Galimos taršos alergenais valdymas, kai yra valgomasis.
Cheminių medžiagų laikymo ir tvarkymas.
Reikalavimai medžiui.
Smulkaus inventoriaus, naudojamo gamyboje, valdymas.
X-ray detektorių testavimo procedūros.
Kitų svetimkūnių nustatymo ar pašalinimo įrenginių valdymas ir kontrolė.

CIP kontrolė.
Aplinkos monitoringo programa.
Atliekų šalinimo reikalavimai.
Neatitiktinių produktų su privačiais ženklais panaudojimas.
Transporto kompanijų patvirtinimas.

14:30 - 14:45
Kavos pertraukėlė.

14:45 - 16:00
5 skyrius
Tinkamo pakuotės dizaino patvirtinimo procedūra.
Produktų falsifikavimo suvaldymo grupė ir jos kompetencija. Reikalavimai falsifikavimui ir rizikos suvaldymui.
Tinkamas mėginių atrinkimas iš gamybos. Atsižvelgimas į galimas tyrimų laboratorijos paklaidas vertinant rezultatus.
Reikalavimai vidinėms laboratorijoms ir gamybinėms laboratorijoms.
Gyvų gyvulių priėmimo kontrolė.

6 skyrius
Specifikacijų keitimo procedūros.
Reikalavimai suvaldyti taršą nuo produktų, kurie yra laikomi įmonėje, bet kurie nepatenka į sertifikavimo sritį.
Savalaikio netinkamo ženklinimo nustatymo procesas. Kaip tikrinti ar tinkamai suženklinama.
Procesas apsisaugoti, kad netinkamo kiekio produktai nebūtų grąžinami į atgal gatavus produktus.

7 skyrius
Rūbų skalbimas patiems darbuotojams.

8 skyrius
Reikalavimai dėl išardomų sienų aukštos rizikos / aukštos priežiūros zonose.
Smulkios įrangos naudojimo pagal zonas.
Reikalavimai valymo inventoriui.
Reikalavimas dėl atskirų CIP sistemų pagal zoną.

9 skyrius
RVASVT sistema prekybai skirtiems produktams. Reikalavimai atsekamumui prekybai skirtiems produktams.

16:00 - 16:15
Klausimai, diskusijos.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos