Šiuolaikiniai elektronikos komponentai ir jų grandinės

Pradžia » Kursai » Sauga » Energetikos sektorius » Šiuolaikiniai elektronikos komponentai ir jų grandinės

Tipas: Kursai
Lygis: Reikalavimai netaikomi
Baigimo pažymėjimas: Nėra
Komepensacija: Kursuok.lt (LR Švietimo Ministerija)
Trukmė: 54 ak. val.
Organizatorius: techin.lt

Kaina: Nemokamai

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

Derinama individualiai

Vilniuje

Informacija ruošiama

Įgyjamos ir tobulinamos kompetencijos:

Bendrosios kompetencijos – Matematinė kompetencija ir gamtos mokslų, technologijų ir inžinerijos kompetencija; Skaitmeninė kompetencija; Asmeninė, socialinė ir mokymosi mokytis kompetencija.

Profesinės kompetencijos – Žinoti elektroninių įtaisų sandarą bei taikymą; Išmanyti tipinių elektroninių įtaisų sandarą, veikimo principus ir taikymą; Braižyti elektronikos įtaisų schemas; Montuoti gamybos sistemų atskirus elektronikos elementus; Atlikti elektroninių įrenginių techninę priežiūrą.

Mokymų programa:

Tipinių elektroninių įtaisų sandara, veikimo principai ir taikymas | Reguliuojamo elektros maitinimo bloko sandara, veikimo principas; Tranzistorinio stiprintuvo sandara, veikimo principas Srovės ribotuvo sandara, veikimo principas.

Elektronikos integruotų grandinių taikymas | Analoginių ir skaitmeninių integruotų grandinių veikimo principai ir taikymo sritys

Elektronikos elementų litavimas | Litavimo įrangos, medžiagų, saugos priemonių pasirinkimas; Litavimas laikantis darbuotojų saugos ir sveikatos taisyklių; Litavimo kokybės užtikrinimas, klaidų taisymas.

Elektroninių įrenginių profilaktinis tikrinimas, gedimų nustatymas ir keitimas | Elektroninių įrenginių veikimo funkcijų vizualinis ir parametrų tikrinimas; Galimų elektroninių prietaisų ir įrenginių gedimų ar sutrikimų požymiai; Gedimų paieška, aptikimas Sugedusio elektroninio prietaiso ar įrenginio komponento pakeitimas nauju.

Elektroninio įtaiso montažinės schemos braižymas kompiuterine programa | Montažinių maitinimo šaltinio, stiprintuvo, dažnio keitiklio, filtro, generatoriaus schemų modeliavimas ir braižymas.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos