Kaunas
9 D. (66 ak. val.)
Vyniotinių gaminimo technologijos
Vyniotinių gaminimo technologijos
Kaunas
9 D. (66 ak. val.)
Vilnius
4 ak. val.
Gaminsime įvairių rūšių sušius: Maki sushi Temaki sushi Uramaki sushi Gunkanas Nigiris
Gaminsime įvairių rūšių sušius: Maki sushi Temaki sushi Uramaki sushi Gunkanas Nigiris
Vilnius
4 ak. val.
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Siūlome išmėginti jėgas ir pasigaminti išskirtinį ir vieną prabangiausių šių laikų patiekalų. Kursų metu gyvą omarą apdo...
Siūlome išmėginti jėgas ir pasigaminti išskirtinį ir vieną prabangiausių šių laikų patiekalų. Kursų metu gyvą omarą apdo...
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Kviečiame gaminti su mumis neįprastą vakarienę, kuri bus pilna romantikos ir žavumo. Visada norisi savo mylimam žmogui p...
Kviečiame gaminti su mumis neįprastą vakarienę, kuri bus pilna romantikos ir žavumo. Visada norisi savo mylimam žmogui p...
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus
Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
1 D. (2 ak. val.)
Mokymų pradžia: 2025 m. Sausio 18 d. Mokymų trukmė: 3 ak. val. Mokymai suteikia: Praktinius įgūdžius, žinias ir pažymėji...
Mokymų pradžia: 2025 m. Sausio 18 d. Mokymų trukmė: 3 ak. val. Mokymai suteikia: Praktinius įgūdžius, žinias ir pažymėji...
1 D. (2 ak. val.)
Vilnius
1 D.
Kviečiame registruotis į demonstracinius mokymus „Kalėdinių skonių Macarons“
Kviečiame registruotis į demonstracinius mokymus „Kalėdinių skonių Macarons“
Vilnius
1 D.
Vilnius
1 D. (6 ak. val.)
Kviečiame mokytojus pažinti istorines kulinarijos tradicijas dalyvaujant praktiniuose mokymuose „Istorija lėkštėje: kuli...
Kviečiame mokytojus pažinti istorines kulinarijos tradicijas dalyvaujant praktiniuose mokymuose „Istorija lėkštėje: kuli...
Vilnius
1 D. (6 ak. val.)
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos...
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos...
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Kaunas
113 D. (900 ak. val.)
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virėjui parengti.
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virėjui parengti.
Kaunas
113 D. (900 ak. val.)