Vilnius
Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas
Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas
Vilnius
Vilnius
Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas
Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas
Vilnius
Vilnius
4 ak. val.
Gaminsime įvairių rūšių sušius: Maki sushi Temaki sushi Uramaki sushi Gunkanas Nigiris
Gaminsime įvairių rūšių sušius: Maki sushi Temaki sushi Uramaki sushi Gunkanas Nigiris
Vilnius
4 ak. val.
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos...
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos...
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Vilnius
1 D.
Kviečiame į bulgarų šefo, dirbančio Londono restorane mokymus
Kviečiame į bulgarų šefo, dirbančio Londono restorane mokymus
Vilnius
1 D.
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Gaminsime klasikinius prancūziškus patiekalus
Gaminsime klasikinius prancūziškus patiekalus
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Kaunas
16 Sav. (630 ak. val.)
Duonos ir pyrago gaminių kepėjo programa skirta parengti specialistą, gebantį parinkti ir paruošti žaliavas, gaminti nes...
Duonos ir pyrago gaminių kepėjo programa skirta parengti specialistą, gebantį parinkti ir paruošti žaliavas, gaminti nes...
Kaunas
16 Sav. (630 ak. val.)
Vilnius
1 D. (4 ak. val.)
Renginio metu išmoksime gaminti skirtingus marinatus greitajam marinavimui, gaminsime padažus ir gaivias salotos bei des...
Renginio metu išmoksime gaminti skirtingus marinatus greitajam marinavimui, gaminsime padažus ir gaivias salotos bei des...
Vilnius
1 D. (4 ak. val.)
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Tapas, tai pagrindiniai užkandžiai Ispanijoje, kurie gali būti valgomi ir kaip atskiras patiekalas.
Tapas, tai pagrindiniai užkandžiai Ispanijoje, kurie gali būti valgomi ir kaip atskiras patiekalas.
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Vilnius
4 ak. val.
Gaminsime: Charčio gruziniška jautienos sriuba, Pchali – baklažanų užkandėlė su granatais, Adžaruli chačapuri Lobio – ra...
Gaminsime: Charčio gruziniška jautienos sriuba, Pchali – baklažanų užkandėlė su granatais, Adžaruli chačapuri Lobio – ra...
Vilnius
4 ak. val.
Kaunas
1 D.
Kviečiame į praktinius mokymus „Spalvotų makaronų gamyba"
Kviečiame į praktinius mokymus „Spalvotų makaronų gamyba"
Kaunas
1 D.
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus
Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Kaunas
9 D. (66 ak. val.)
Vyniotinių gaminimo technologijos
Vyniotinių gaminimo technologijos
Kaunas
9 D. (66 ak. val.)
1 D. (2 ak. val.)
Mokymų pradžia: 2025 m. Sausio 18 d. Mokymų trukmė: 3 ak. val. Mokymai suteikia: Praktinius įgūdžius, žinias ir pažymėji...
Mokymų pradžia: 2025 m. Sausio 18 d. Mokymų trukmė: 3 ak. val. Mokymai suteikia: Praktinius įgūdžius, žinias ir pažymėji...
1 D. (2 ak. val.)
1 D. (6 ak. val.)
Kviečiame mokytojus pažinti istorines kulinarijos tradicijas dalyvaujant praktiniuose mokymuose „Istorija lėkštėje: kuli...
Kviečiame mokytojus pažinti istorines kulinarijos tradicijas dalyvaujant praktiniuose mokymuose „Istorija lėkštėje: kuli...
1 D. (6 ak. val.)