Vilnius
6 ak. val.
Kviečiame į praktinius mokymus „Saldaus meno dekoravimo technikos - karamelė ir plastiškas šokoladas“
Kviečiame į praktinius mokymus „Saldaus meno dekoravimo technikos - karamelė ir plastiškas šokoladas“
Vilnius
6 ak. val.
Vilnius
1 D. (4 ak. val.)
Renginio metu išmoksime gaminti skirtingus marinatus greitajam marinavimui, gaminsime padažus ir gaivias salotos bei des...
Renginio metu išmoksime gaminti skirtingus marinatus greitajam marinavimui, gaminsime padažus ir gaivias salotos bei des...
Vilnius
1 D. (4 ak. val.)
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Tapas, tai pagrindiniai užkandžiai Ispanijoje, kurie gali būti valgomi ir kaip atskiras patiekalas.
Tapas, tai pagrindiniai užkandžiai Ispanijoje, kurie gali būti valgomi ir kaip atskiras patiekalas.
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Siūlome išmėginti jėgas ir pasigaminti išskirtinį ir vieną prabangiausių šių laikų patiekalų. Kursų metu gyvą omarą apdo...
Siūlome išmėginti jėgas ir pasigaminti išskirtinį ir vieną prabangiausių šių laikų patiekalų. Kursų metu gyvą omarą apdo...
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Kviečiame gaminti su mumis neįprastą vakarienę, kuri bus pilna romantikos ir žavumo. Visada norisi savo mylimam žmogui p...
Kviečiame gaminti su mumis neįprastą vakarienę, kuri bus pilna romantikos ir žavumo. Visada norisi savo mylimam žmogui p...
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos...
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos...
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Kaunas
16 Sav. (630 ak. val.)
Duonos ir pyrago gaminių kepėjo programa skirta parengti specialistą, gebantį parinkti ir paruošti žaliavas, gaminti nes...
Duonos ir pyrago gaminių kepėjo programa skirta parengti specialistą, gebantį parinkti ir paruošti žaliavas, gaminti nes...
Kaunas
16 Sav. (630 ak. val.)
Vilnius
4 ak. val.
Gaminsime: Charčio gruziniška jautienos sriuba, Pchali – baklažanų užkandėlė su granatais, Adžaruli chačapuri Lobio – ra...
Gaminsime: Charčio gruziniška jautienos sriuba, Pchali – baklažanų užkandėlė su granatais, Adžaruli chačapuri Lobio – ra...
Vilnius
4 ak. val.
Kaunas
1 D.
Kviečiame į praktinius mokymus „Spalvotų makaronų gamyba"
Kviečiame į praktinius mokymus „Spalvotų makaronų gamyba"
Kaunas
1 D.
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus
Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Kaunas
9 D. (66 ak. val.)
Vyniotinių gaminimo technologijos
Vyniotinių gaminimo technologijos
Kaunas
9 D. (66 ak. val.)
1 D. (2 ak. val.)
Mokymų pradžia: 2025 m. Sausio 18 d. Mokymų trukmė: 3 ak. val. Mokymai suteikia: Praktinius įgūdžius, žinias ir pažymėji...
Mokymų pradžia: 2025 m. Sausio 18 d. Mokymų trukmė: 3 ak. val. Mokymai suteikia: Praktinius įgūdžius, žinias ir pažymėji...
1 D. (2 ak. val.)
1 D. (6 ak. val.)
Kviečiame mokytojus pažinti istorines kulinarijos tradicijas dalyvaujant praktiniuose mokymuose „Istorija lėkštėje: kuli...
Kviečiame mokytojus pažinti istorines kulinarijos tradicijas dalyvaujant praktiniuose mokymuose „Istorija lėkštėje: kuli...
1 D. (6 ak. val.)
Vilnius
4 ak. val.
Gaminsime įvairių rūšių sušius: Maki sushi Temaki sushi Uramaki sushi Gunkanas Nigiris
Gaminsime įvairių rūšių sušius: Maki sushi Temaki sushi Uramaki sushi Gunkanas Nigiris
Vilnius
4 ak. val.
Kaunas
113 D. (900 ak. val.)
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virėjui parengti.
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virėjui parengti.
Kaunas
113 D. (900 ak. val.)