Atrask savo kulinarinį talentą! Mokykis gaminti įvairius patiekalus, tobulink savo įgūdžius ir mėgaukis maisto ruošimu. Rask tinkamus kulinarijos kursus jau šiandien!

Vilnius
1 D. (4 ak. val.)
Kepsime populiares picas, ruošime tešlą ir gaminsime desertą

Kepsime populiares picas, ruošime tešlą ir gaminsime desertą
Vilnius
1 D. (4 ak. val.)

Vilnius
1 D. (4 ak. val.)
Gaminsime labai skanius ir derinsime neiprastus produktus

Gaminsime labai skanius ir derinsime neiprastus produktus
Vilnius
1 D. (4 ak. val.)

Kaunas
113 D. (900 ak. val.)
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virėjui parengti.

Virėjo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virėjui parengti.
Kaunas
113 D. (900 ak. val.)

Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Cepelinai – tai tiesiog nuo seno žinomi virtiniai, tik jų apvalkalui vietoje miltinės buvo panaudota bulvių tešla.

Cepelinai – tai tiesiog nuo seno žinomi virtiniai, tik jų apvalkalui vietoje miltinės buvo panaudota bulvių tešla.
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)

Vilnius
Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas

Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas
Vilnius

Vilnius
Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas

Kvalifikacijos pavadinimas – virėjas
Vilnius

Vilnius
1 D.
Kviečiame į bulgarų šefo, dirbančio Londono restorane mokymus

Kviečiame į bulgarų šefo, dirbančio Londono restorane mokymus
Vilnius
1 D.

Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Gaminsime klasikinius prancūziškus patiekalus

Gaminsime klasikinius prancūziškus patiekalus
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)

Kaunas
16 Sav. (630 ak. val.)
Duonos ir pyrago gaminių kepėjo programa skirta parengti specialistą, gebantį parinkti ir paruošti žaliavas, gaminti nes...

Duonos ir pyrago gaminių kepėjo programa skirta parengti specialistą, gebantį parinkti ir paruošti žaliavas, gaminti nes...
Kaunas
16 Sav. (630 ak. val.)

Vilnius
1 D. (4 ak. val.)
Renginio metu išmoksime gaminti skirtingus marinatus greitajam marinavimui, gaminsime padažus ir gaivias salotos bei des...

Renginio metu išmoksime gaminti skirtingus marinatus greitajam marinavimui, gaminsime padažus ir gaivias salotos bei des...
Vilnius
1 D. (4 ak. val.)

Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Tapas, tai pagrindiniai užkandžiai Ispanijoje, kurie gali būti valgomi ir kaip atskiras patiekalas.

Tapas, tai pagrindiniai užkandžiai Ispanijoje, kurie gali būti valgomi ir kaip atskiras patiekalas.
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)

Vilnius
4 ak. val.
Gaminsime: Charčio gruziniška jautienos sriuba, Pchali – baklažanų užkandėlė su granatais, Adžaruli chačapuri Lobio – ra...

Gaminsime: Charčio gruziniška jautienos sriuba, Pchali – baklažanų užkandėlė su granatais, Adžaruli chačapuri Lobio – ra...
Vilnius
4 ak. val.

Kaunas
1 D.
Kviečiame į praktinius mokymus „Spalvotų makaronų gamyba"

Kviečiame į praktinius mokymus „Spalvotų makaronų gamyba"
Kaunas
1 D.

Vilnius
1 D. (2 ak. val.)
Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus

Gaminsime mūsų skoniui pritaikytus centrinės amerikos patieklaus
Vilnius
1 D. (2 ak. val.)

Kaunas
9 D. (66 ak. val.)
Vyniotinių gaminimo technologijos

Vyniotinių gaminimo technologijos
Kaunas
9 D. (66 ak. val.)