Kviečiame mokytojus pažinti istorines kulinarijos tradicijas dalyvaujant praktiniuose mokymuose „Istorija lėkštėje: kulinaro žvilgsnis į praeitį“.
Vilnius
1 D. (6 ak. val.)
Gaminsime įvairių rūšių sušius: Maki sushi Temaki sushi Uramaki sushi Gunkanas Nigiris
Vilnius
4 ak. val.
Siūlome išmėginti jėgas ir pasigaminti išskirtinį ir vieną prabangiausių šių laikų patiekalų. Kursų metu gyvą omarą apdorosite ir išsikepsite, o kartu su omaru pasiruošite linguine makaronų su degtinė
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Kviečiame gaminti su mumis neįprastą vakarienę, kuri bus pilna romantikos ir žavumo. Visada norisi savo mylimam žmogui padaryti siurprizą, palepinti skania vakariene, palikti gerus prisiminimus.
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos ir nebrandintos mėsos.
Vilnius
1 D. (3 ak. val.)
IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA 2024 METAMS!!! Prancūziški tortai ir desertai. Desertų gaminimo procese su manimi dalyvaus nauji skoniai, emocijos, prisiminimai ir svarbiausia naujos žinios!!
Kaunas
2 D. (16 ak. val.)
Šie desertai yra tas atvėjis kai yra sunku atskirti kur yra desertas, o kur yra orginalus vaisius!! Šie desertai yra restorano lygio desertai.
Kaunas
2 D. (15 ak. val.)
Virėjo modulinė profesinio mokymo programa yra skirta kvalifikuotam virėjui parengti.
Kaunas
113 D. (900 ak. val.)