Maisto saugos vadybos sistemos audito planavimas ir atlikimas
Internetu
1 D. (10 ak. val.)
Tikslinė dalyvių grupė Maisto produktus gaminančių, platinančių ir importuojančių įmonių darbuotojams, atsakingiems už kokybę ir ženklinimą.
Internetu
4 ak. val.
RVASVT sistema: reglamentavimas pagal naują Codex alimentarius versiją, rizikos veiksnių analizė, plano sudaraymas,vidinis auditas
Vilnius
8 ak. val.
Tikslas: parengti maisto saugos ir kokybės specialistą, gebantį savarankiškai dirbti maisto pramonės įmonėje.
Internetu, Klaipėda
40 D. (160 ak. val.)
Internetu
3 ak. val.
Kursas higienos pažymėjimui H10 – dirbantiems maitinimo įmonėse ar su maistu.
Internetu
1 DALIS. GEROJI HIGIENOS PRAKTIKA (GHP) 2 DALIS. RIZIKOS VEIKSNIŲ ANALIZĖS SVARBIŲ VALDYMO TAŠKŲ SISTEMA (RVASVT) BEI NURODYMAI JOS TAIKYMUI
• LST EN ISO 22000:2018 Maisto saugos vadybos sistemos. Bet kuriai maisto gamybos grandinės organizacijai keliami reikalavimai (ISO 22000:2018); • LST EN ISO 19011:2018 Vadybos sistemų audito gairės (ISO 19011:2018); • Vidaus audito atlikimas ir jo įforminimas dokumentais; • Teorinės dalies iliustravimas praktinėmis užduotimis ir pavyzdžiais.
Oficialūs patvirtinti kvalifikuoto prevencinių kontrolės priemonių specialisto mokymo kursai.
Internetu
3 D. (27 ak. val.)
ISO 22000 standarto reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
FSSC 22000 6-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų (RVASVT) sistemos aptarimas.
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.
Internetu
1 D. (9 ak. val.)
Internetu
1 D. (6 ak. val.)
Internetu
8 ak. val.