Maisto saugos mokymai

Pasirinkite filtrą0
Maisto saugos ir kokybės kultūros sistema: planavimas, įdiegimas ir nuolatinis gerinimas logo

Maisto saugos ir kokybės kultūros sistema: planavimas, įdieg...

Internetu

1 D. (6 ak. val.)

Kertiniai maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos etapai, jų detalizavimas bei atitinkamų kriterijų įgyvendinimas.

189.00 € + PVM
Maisto saugos vadybos sistema pagal Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimus logo

Maisto saugos vadybos sistema pagal Visuotinio maisto saugos...

Internetu

1 D. (9 ak. val.)

Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.

189.00 € + PVM
GMP+ Gerosios gamybos praktikos standartų reikalavimai, pakeitimai, įgyvendinimas ir vidinis auditas logo

GMP+ Gerosios gamybos praktikos standartų reikalavimai, pake...

Kaunas

1 D. (8 ak. val.)

GMP+ Gerosios gamybos praktikos standartų reikalavimai, pakeitimai, įgyvendinimas ir vidinis auditas

129.00 €
Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadybos standartus įgyvendinimas, pavyzdžiai logo

Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadyb...

Vilnius

1 D. (8 ak. val.)

Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadybos standartus įgyvendinimas, pavyzdžiai

129.00 €
Maisto saugos vadybos sistemos vidaus auditas (Online!) logo

Maisto saugos vadybos sistemos vidaus auditas (Online!)

Internetu

1 D. (10 ak. val.)

Maisto saugos vadybos sistemos audito planavimas ir atlikimas

189.00 € + PVM
FSSC 22000 6-os versijos reikalavimai ir vidaus auditas logo

FSSC 22000 6-os versijos reikalavimai ir vidaus auditas

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

FSSC 22000 6-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus; vidaus audito atlikimas.

189.00 € + PVM
FSPCA Prevencinės žmonių maisto saugos kontrolės priemonės (FSPCA PREVENTIVE CONTROLS FOR HUMAN FOOD): PCQI* MOKYMO KURSAI logo

FSPCA Prevencinės žmonių maisto saugos kontrolės priemonės (...

Internetu

3 D. (27 ak. val.)

Oficialūs patvirtinti kvalifikuoto prevencinių kontrolės priemonių specialisto mokymo kursai.

1150.00 € + PVM
Maisto saugos vadybos sistema pagal ISO 22000:2018 reikalavimus logo

Maisto saugos vadybos sistema pagal ISO 22000:2018 reikalavi...

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

ISO 22000 standarto reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.

189.00 € + PVM
Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai logo

Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų (RVASVT) sistemos aptarimas.

189.00 € + PVM
Maisto saugos reikalavimai teritorijai, patalpoms, srautams, įrengimams, matavimo prietaisams, jų priežiūrai, įrašams logo

Maisto saugos reikalavimai teritorijai, patalpoms, srautams,...

Internetu

1 D. (4 ak. val.)

Mokymai skirti maisto pramonės įmonių technikos padalinių darbuotojams

89.00 €
IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas logo

IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas

Vilnius

1 D. (8 ak. val.)

IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas

129.00 €
BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas logo

BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalav...

Vilnius

1 D. (8 ak. val.)

BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas

129.00 €
FSSC 22000 6 Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavimai. Vidinis auditas. logo

FSSC 22000 6 Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavima...

Vilnius

1 D. (8 ak. val.)

FSSC 22000 6 Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavimai. Vidinis auditas.

129.00 €
BRCGS packaging 7 versijos reikalavimai, pagrindinių pakeitimų apibūdinimas, išaiškinimas logo

BRCGS packaging 7 versijos reikalavimai, pagrindinių pakeiti...

Kaunas

1 D. (8 ak. val.)

BRCGS packaging 7 versijos reikalavimai, pagrindinių pakeitimų apibūdinimas, išaiškinimas

129.00 €
Tarptautinio IFS maisto standarto 8 versijos vidaus auditorių mokymai. logo

Tarptautinio IFS maisto standarto 8 versijos vidaus auditori...

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

• LST EN ISO 19011:2018 Vadybos sistemų audito gairės. • Vidaus audito atlikimas ir jo įforminimas dokumentais; • IFS MA...

150.00 €

Maisto saugos mokymai – tai specializuoti kursai, skirti asmenims, dirbantiems maisto gamybos, prekybos ar viešojo maitinimo srityse. Mokymų metu dalyviai susipažins su maisto higienos principais, saugaus tvarkymo taisyklėmis ir teisiniais reikalavimais, siekiant užtikrinti aukščiausius kokybės standartus.

Ką išmoksite šiuose mokymuose?

  • Pagrindinius maisto saugos principus – higienos reikalavimus, užteršimo prevenciją ir saugaus maisto tvarkymo praktikas.
  • Maisto higienos reglamentus – nacionalinius ir tarptautinius teisės aktus, HACCP sistemą ir kitus kokybės standartus.
  • Gamybos ir laikymo taisykles – tinkamas temperatūras, galiojimo laikus ir užteršimo prevencijos būdus.
  • Pavojų atpažinimą – mikrobiologinius, cheminius ir fizinius pavojus maisto saugai.
  • Asmeninę higieną – kaip tinkamai laikytis higienos darbo vietoje ir užtikrinti saugią darbo aplinką.

Kam šie mokymai naudingi?

  • Restoranų, kavinių ir maisto gamybos įmonių darbuotojams.
  • Maisto prekybos sektoriaus atstovams.
  • Asmenims, dirbantiems su maisto tiekimu, transportavimu ir sandėliavimu.
  • Visiems, norintiems išmokti saugiai tvarkyti maistą tiek namuose, tiek profesionalioje aplinkoje.

Baigę šiuos mokymus dalyviai įgys praktinių ir teorinių žinių, reikalingų užtikrinti maisto saugą, išvengti užteršimo ir laikytis visų galiojančių teisės aktų. Tai būtini mokymai visiems, dirbantiems su maistu ir siekiantiems išlaikyti aukščiausią kokybės lygį.