Fiberta

Maisto saugos mokymai

Maisto saugos mokymai. Įgykite žinių apie maisto higieną, alergijas, apsinuodijimą. Užtikrinkite saugų maistą savo versle. Išsirinkite iš plataus mokymų pasirinkimo.

Pasirinkite filtrą0
Nauja tema! Vidinis auditas remiantis ISO 19011 ir IFS Food reikalavimais logo

Nauja tema! Vidinis auditas remiantis ISO 19011 ir IFS Food ...

Kaunas

1 Sav. (8 ak. val.)

Nauja tema! Vidinis auditas remiantis ISO 19011 ir IFS Food reikalavimais

129.00 €
Maisto saugos ir kokybės vadybos sistema pagal IFS Food 8-os versijos reikalavimus (vyks gyvai!) logo

Maisto saugos ir kokybės vadybos sistema pagal IFS Food 8-os...

Vilnius

1 D. (9 ak. val.)

Kurso tikslas - Išanalizuoti ir suprasti IFS Food v.8 standarto keliamus reikalavimus kokybės ir maisto saugos vadybos s...

289.00 € + PVM
Tarptautinio IFS maisto standarto 8 versijos vidaus auditorių mokymai. logo

Tarptautinio IFS maisto standarto 8 versijos vidaus auditori...

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

• LST EN ISO 19011:2018 Vadybos sistemų audito gairės. • Vidaus audito atlikimas ir jo įforminimas dokumentais; • IFS MA...

150.00 €
Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai logo

Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų (RVASVT) sistemos aptarimas.

189.00 € + PVM
Maisto saugos vadybos sistema pagal Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimus logo

Maisto saugos vadybos sistema pagal Visuotinio maisto saugos...

Internetu

1 D. (9 ak. val.)

Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.

189.00 € + PVM
FSSC 22000 6-os versijos reikalavimai ir vidaus auditas logo

FSSC 22000 6-os versijos reikalavimai ir vidaus auditas

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

FSSC 22000 6-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus; vidaus audito atlikimas.

189.00 € + PVM
Maisto saugos ir kokybės kultūros sistema: planavimas, įdiegimas ir nuolatinis gerinimas logo

Maisto saugos ir kokybės kultūros sistema: planavimas, įdieg...

Internetu

1 D. (6 ak. val.)

Kertiniai maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos etapai, jų detalizavimas bei atitinkamų kriterijų įgyvendinimas.

189.00 € + PVM
FSPCA Prevencinės žmonių maisto saugos kontrolės priemonės (FSPCA PREVENTIVE CONTROLS FOR HUMAN FOOD): PCQI* MOKYMO KURSAI logo

FSPCA Prevencinės žmonių maisto saugos kontrolės priemonės (...

Internetu

3 D. (27 ak. val.)

Oficialūs patvirtinti kvalifikuoto prevencinių kontrolės priemonių specialisto mokymo kursai.

1150.00 € + PVM
Maisto saugos vadybos sistema pagal ISO 22000:2018 reikalavimus logo

Maisto saugos vadybos sistema pagal ISO 22000:2018 reikalavi...

Internetu

1 D. (8 ak. val.)

ISO 22000 standarto reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.

189.00 € + PVM
Maisto saugos vadybos sistemos vidaus auditas (Online!) logo

Maisto saugos vadybos sistemos vidaus auditas (Online!)

1 D. (10 ak. val.)

Maisto saugos vadybos sistemos audito planavimas ir atlikimas

189.00 € + PVM
Mokymų ciklas: Maisto saugos vadybininko vasaros mokykla logo

Mokymų ciklas: Maisto saugos vadybininko vasaros mokykla

Internetu

3 ak. val.

Nėra aprašymo

70.00 €
Matavimo metodo kasdieninė kokybės kontrolė. Elektroninių skaičiuoklių validavimas laboratorijoje logo

Matavimo metodo kasdieninė kokybės kontrolė. Elektroninių sk...

Internetu

8 ak. val.

Nėra aprašymo

139.00 €
Higienos kursai darbui su maistu H10 logo

Higienos kursai darbui su maistu H10

Internetu

Kursas higienos pažymėjimui H10 – dirbantiems maitinimo įmonėse ar su maistu.

15.00 €
Tinkamumo vartoti termino nustatymas: ką reikia žinoti? logo

Tinkamumo vartoti termino nustatymas: ką reikia žinoti?

Vilnius

6 ak. val.

Nėra aprašymo

149.00 €
RVASVT (HACCP) MAISTO SAUGOS VADYBOS SISTEMOS REIKALAVIMAI logo

RVASVT (HACCP) MAISTO SAUGOS VADYBOS SISTEMOS REIKALAVIMAI

1 DALIS. GEROJI HIGIENOS PRAKTIKA (GHP)
 2 DALIS. RIZIKOS VEIKSNIŲ ANALIZĖS SVARBIŲ VALDYMO TAŠKŲ SISTEMA (RVASVT) B...

200.00 €

Maisto saugos mokymai – tai specializuoti kursai, skirti asmenims, dirbantiems maisto gamybos, prekybos ar viešojo maitinimo srityse. Mokymų metu dalyviai susipažins su maisto higienos principais, saugaus tvarkymo taisyklėmis ir teisiniais reikalavimais, siekiant užtikrinti aukščiausius kokybės standartus.

Ką išmoksite šiuose mokymuose?

  • Pagrindinius maisto saugos principus – higienos reikalavimus, užteršimo prevenciją ir saugaus maisto tvarkymo praktikas.
  • Maisto higienos reglamentus – nacionalinius ir tarptautinius teisės aktus, HACCP sistemą ir kitus kokybės standartus.
  • Gamybos ir laikymo taisykles – tinkamas temperatūras, galiojimo laikus ir užteršimo prevencijos būdus.
  • Pavojų atpažinimą – mikrobiologinius, cheminius ir fizinius pavojus maisto saugai.
  • Asmeninę higieną – kaip tinkamai laikytis higienos darbo vietoje ir užtikrinti saugią darbo aplinką.

Kam šie mokymai naudingi?

  • Restoranų, kavinių ir maisto gamybos įmonių darbuotojams.
  • Maisto prekybos sektoriaus atstovams.
  • Asmenims, dirbantiems su maisto tiekimu, transportavimu ir sandėliavimu.
  • Visiems, norintiems išmokti saugiai tvarkyti maistą tiek namuose, tiek profesionalioje aplinkoje.

Baigę šiuos mokymus dalyviai įgys praktinių ir teorinių žinių, reikalingų užtikrinti maisto saugą, išvengti užteršimo ir laikytis visų galiojančių teisės aktų. Tai būtini mokymai visiems, dirbantiems su maistu ir siekiantiems išlaikyti aukščiausią kokybės lygį.