Internetu
1 D. (6 ak. val.)
Kertiniai maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos etapai, jų detalizavimas bei atitinkamų kriterijų įgyvendinimas.
Kertiniai maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos etapai, jų detalizavimas bei atitinkamų kriterijų įgyvendinimas.
Internetu
1 D. (6 ak. val.)
Internetu
1 D. (9 ak. val.)
Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.
Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.
Internetu
1 D. (9 ak. val.)
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
GMP+ Gerosios gamybos praktikos standartų reikalavimai, pakeitimai, įgyvendinimas ir vidinis auditas
GMP+ Gerosios gamybos praktikos standartų reikalavimai, pakeitimai, įgyvendinimas ir vidinis auditas
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadybos standartus įgyvendinimas, pavyzdžiai
Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadybos standartus įgyvendinimas, pavyzdžiai
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Internetu
1 D. (10 ak. val.)
Maisto saugos vadybos sistemos audito planavimas ir atlikimas
Maisto saugos vadybos sistemos audito planavimas ir atlikimas
Internetu
1 D. (10 ak. val.)
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
FSSC 22000 6-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus; vidaus audito atlikimas.
FSSC 22000 6-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus; vidaus audito atlikimas.
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Internetu
3 D. (27 ak. val.)
Oficialūs patvirtinti kvalifikuoto prevencinių kontrolės priemonių specialisto mokymo kursai.
Oficialūs patvirtinti kvalifikuoto prevencinių kontrolės priemonių specialisto mokymo kursai.
Internetu
3 D. (27 ak. val.)
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
ISO 22000 standarto reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.
ISO 22000 standarto reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus.
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų (RVASVT) sistemos aptarimas.
Rizikos veiksnių analizės ir svarbių valdymo taškų (RVASVT) sistemos aptarimas.
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Internetu
1 D. (4 ak. val.)
Mokymai skirti maisto pramonės įmonių technikos padalinių darbuotojams
Mokymai skirti maisto pramonės įmonių technikos padalinių darbuotojams
Internetu
1 D. (4 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas
IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas
BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
FSSC 22000 6 Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavimai. Vidinis auditas.
FSSC 22000 6 Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavimai. Vidinis auditas.
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
BRCGS packaging 7 versijos reikalavimai, pagrindinių pakeitimų apibūdinimas, išaiškinimas
BRCGS packaging 7 versijos reikalavimai, pagrindinių pakeitimų apibūdinimas, išaiškinimas
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
• LST EN ISO 19011:2018 Vadybos sistemų audito gairės. • Vidaus audito atlikimas ir jo įforminimas dokumentais; • IFS MA...
• LST EN ISO 19011:2018 Vadybos sistemų audito gairės. • Vidaus audito atlikimas ir jo įforminimas dokumentais; • IFS MA...
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Maisto saugos mokymai – tai specializuoti kursai, skirti asmenims, dirbantiems maisto gamybos, prekybos ar viešojo maitinimo srityse. Mokymų metu dalyviai susipažins su maisto higienos principais, saugaus tvarkymo taisyklėmis ir teisiniais reikalavimais, siekiant užtikrinti aukščiausius kokybės standartus.
Ką išmoksite šiuose mokymuose?
Kam šie mokymai naudingi?
Baigę šiuos mokymus dalyviai įgys praktinių ir teorinių žinių, reikalingų užtikrinti maisto saugą, išvengti užteršimo ir laikytis visų galiojančių teisės aktų. Tai būtini mokymai visiems, dirbantiems su maistu ir siekiantiems išlaikyti aukščiausią kokybės lygį.