Internetu
1 D. (4 ak. val.)
Mokymai skirti maisto pramonės įmonių technikos padalinių darbuotojams
Mokymai skirti maisto pramonės įmonių technikos padalinių darbuotojams
Internetu
1 D. (4 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas
IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
GMP+ Gerosios gamybos praktikos standartų reikalavimai, pakeitimai, įgyvendinimas ir vidinis auditas
GMP+ Gerosios gamybos praktikos standartų reikalavimai, pakeitimai, įgyvendinimas ir vidinis auditas
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadybos standartus įgyvendinimas, pavyzdžiai
Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadybos standartus įgyvendinimas, pavyzdžiai
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas
BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
FSSC 22000 6 Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavimai. Vidinis auditas.
FSSC 22000 6 Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavimai. Vidinis auditas.
Vilnius
1 D. (8 ak. val.)
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
BRCGS packaging 7 versijos reikalavimai, pagrindinių pakeitimų apibūdinimas, išaiškinimas
BRCGS packaging 7 versijos reikalavimai, pagrindinių pakeitimų apibūdinimas, išaiškinimas
Kaunas
1 D. (8 ak. val.)
Internetu, Klaipėda
40 D. (160 ak. val.)
Tikslas: parengti maisto saugos ir kokybės specialistą, gebantį savarankiškai dirbti maisto pramonės įmonėje.
Tikslas: parengti maisto saugos ir kokybės specialistą, gebantį savarankiškai dirbti maisto pramonės įmonėje.
Internetu, Klaipėda
40 D. (160 ak. val.)
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
FSSC 22000 6-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus; vidaus audito atlikimas.
FSSC 22000 6-os versijos reikalavimų išaiškinimas ir aptarimas pagal punktus; vidaus audito atlikimas.
Internetu
1 D. (8 ak. val.)
Internetu
1 D. (10 ak. val.)
Maisto saugos vadybos sistemos audito planavimas ir atlikimas
Maisto saugos vadybos sistemos audito planavimas ir atlikimas
Internetu
1 D. (10 ak. val.)
Internetu
3 ak. val.
Nėra aprašymo
Nėra aprašymo
Internetu
3 ak. val.
Internetu
Kursas higienos pažymėjimui H10 – dirbantiems maitinimo įmonėse ar su maistu.
Kursas higienos pažymėjimui H10 – dirbantiems maitinimo įmonėse ar su maistu.
Internetu
1 DALIS. GEROJI HIGIENOS PRAKTIKA (GHP) 2 DALIS. RIZIKOS VEIKSNIŲ ANALIZĖS SVARBIŲ VALDYMO TAŠKŲ SISTEMA (RVASVT) B...
1 DALIS. GEROJI HIGIENOS PRAKTIKA (GHP) 2 DALIS. RIZIKOS VEIKSNIŲ ANALIZĖS SVARBIŲ VALDYMO TAŠKŲ SISTEMA (RVASVT) B...
• LST EN ISO 22000:2018 Maisto saugos vadybos sistemos. Bet kuriai maisto gamybos grandinės organizacijai keliami reikal...
• LST EN ISO 22000:2018 Maisto saugos vadybos sistemos. Bet kuriai maisto gamybos grandinės organizacijai keliami reikal...
Internetu
1 D. (6 ak. val.)
Kertiniai maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos etapai, jų detalizavimas bei atitinkamų kriterijų įgyvendinimas.
Kertiniai maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos etapai, jų detalizavimas bei atitinkamų kriterijų įgyvendinimas.
Internetu
1 D. (6 ak. val.)