SDSD20210245 Menas išmokti pasakyti NE išsaugant santykius su kitais.

Pradžia » Kursai » Asmeninis tobulėjimas » Santykių ir bendravimo kursai » SDSD20210245 Menas išmokti pasakyti NE išsaugant santykius su kitais.

Tipas: Kursai
Lygis: Visiems
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Komepensacija: Nekomepensuojama
Kalba: Lietuvų
Trukmė: 1 d. (8 ak. val.)
Organizatorius: VšĮ Žmogiškųjų išteklių stebėsenos ir plėtros biuras

Kaina: 35€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-10-29

Internetu

Socialiniame darbe ypač reikalinga išmokti pasakyti „ne“, nes nuolatinis klientų pagalbos ir dėmesio prašymas gali atimti laiko ir sveikatos resursų, o grįžus namo vėl galioja panašaus bendravimo modelis, tik šį kartą dar sunkiau, nes reikia pasakyti ,,ne‘‘ savo vaikams ir artimiesiems.

Apskritai, socialinį, altruistinį darbą dirbantiems asmenims reikia egoistinio poilsio. Todėl socialiniai darbuotojai dalindami save kitiems, privalo atsigręžti į savo interesus ir išmokti mandagiai, bet tvirtai pasakyti ,,ne‘‘, neleidžiant neigiamam atsakymui paveikti esamų santykių.

✋ Mokymų „Menas išmokti pasakyti Ne išsaugant santykius su kitais“ dalyviai susipažins su būdais, kaip sugebėti geranoriškai atsisakyti ir konstruktyviai ginti savo teises, rodant pagarbą kitiems ir išsaugant santykius.
✋Taip pat ugdys atkaklumą, pasitikėjimą savimi, išmoks kaip tausoti savo psichologinę bei fizinę sveikatą pasitelkiant mandagaus atkaklumo demonstravimą.

Registracija:
📱 +370 647 34849
📧 biuromokymai@zispb.lt
👩‍💻 Registruotis į mokymus galima čia: https://bit.ly/3sTspeC

Daugiau informacijos apie mūsų biuro mokymus rasite čia: https://zispb.lt/mokymai/

Mokymų programa:

Išklausęs šiuos mokymus dalyviai žinos pagrindines asmeninių ribų nustatymo taisykles, pasitelkiant emocinį intelektą ir asertyvaus bendravimo įgūdžius.
Taip pat gebės tikslingai taikyti šiuos įrankius ir metodus, padedančius adekvačiai priimti neigiamą atsakymą ir padedančius pasakyti „ne“ be kaltės jausmo ir išsaugant santykius socialiniame darbe ir asmeniniame gyvenime.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos