I mokymų modulis: Saugi maisto produktų gamyba. Mikrobiologiniai saugos kriterijai ir jų vertinimas

Pradžia » Kursai » Apskaita ir finansai » Buhalterio kursai » I mokymų modulis: Saugi maisto produktų gamyba. Mikrobiologiniai saugos kriterijai ir jų vertinimas

Tipas: Seminarai, konferencijos
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 1 d
Organizatorius: UAB VR Trading

Kaina: 159€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2023-10-17

Vilniuje

viešbutis Panorama

Seminaru siekiama padėti suprasti, kas yra saugus maisto produktas mikrobiologiniu požiūriu?

• Mikroorganizmų įtaka, naujo maisto produktų kūrime.

• Susipažins su naujo produkto kūrimo procedūros įgyvendinimu.

• Rizikos veiksnių įtaka gaminio saugai gamyklos aplinkoje

• Mokės tinkamai pasiruošti mėginių ėmimui ir žinos kokie tyrimai reikalingi

• Mikrobiologijos tyrimų rezultatų interpretavimas.

Kam skirta? Mokymai skirti maisto ir gėrimų pramonės mikrobiologams, maisto technologams, gamybos vadovams, kokybė vadovams, kokybės užtikrinimo personalui, maisto saugos vadybininkams ir visiems, kurie prisideda prie maisto produktų kūrimo.

Mokymų programa:

• Mikrobiologija po mikroskopu – naujos tendencijos, įrankiai ir iššūkiai. Maisto tvarkymo subjektų įsipareigojimai. 21 a. saugus maisto produktas. Rizikos “prioritetai” vartotojo požiūriu. Kriterijai. Rizikos vertinimas.

• Mikrobų populiacijų šaltiniai ir plitimas augalinės /(gyvūninės) kilmės maisto produktuose. Patogenų augimo charakteristikos. Dauginimosi prognozavimo modelis.

• Žaliavų, technologinio proceso, mikroorganizmų įtaka maisto produktų kokybei ir saugai.

• Maisto produktų mikrobiologinių kriterijų reglamentavimas ir jų taikymas praktikoje.

• Praktinė užduotis. Atvejo analizė.

• Maisto kokybės ir saugos valdymas.

• Mikroorganizmų augimas, slopinimas ir naikinimas. Veiksniai, turintys įtakos mikroorganizmų augimui ir jų išlikimui.

• Mikrobinės taršos šaltiniai maisto pramonės įmonėje. Gamybos sanitarinės būklės tyrimo metodai.

• Maisto saugos ir higienos kriterijai pagal EK Reglamentą (EB) Nr. 2073/2005.

• Mikrobiologinių tyrimų rezultatų interpretavimas ir vertinimas.

• Inovatyvios maisto pakuotės – alternatyva nekonservuotam maistui

• Mikrobiologinio užterštumo mažinimo galimybės maisto perdirbimo įmonėje

• Maisto pramonėje naudojamos plovimo-dezinfekavimo priemonės ir jų poveikis mikroorganizmams.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos