I mokymų modulis: Saugi maisto produktų gamyba. Mikrobiologiniai saugos kriterijai ir jų vertinimas
Tipas: Seminarai, konferencijos
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 1 d
Organizatorius:
UAB VR Trading
Kaina: 159€
Data
Miestas
Laikas, vieta, komentaras
2023-10-17
Vilniuje
viešbutis Panorama
Seminaru siekiama padėti suprasti, kas yra saugus maisto produktas mikrobiologiniu požiūriu?
• Mikroorganizmų įtaka, naujo maisto produktų kūrime.
• Susipažins su naujo produkto kūrimo procedūros įgyvendinimu.
• Rizikos veiksnių įtaka gaminio saugai gamyklos aplinkoje
• Mokės tinkamai pasiruošti mėginių ėmimui ir žinos kokie tyrimai reikalingi
• Mikrobiologijos tyrimų rezultatų interpretavimas.
Kam skirta? Mokymai skirti maisto ir gėrimų pramonės mikrobiologams, maisto technologams, gamybos vadovams, kokybė vadovams, kokybės užtikrinimo personalui, maisto saugos vadybininkams ir visiems, kurie prisideda prie maisto produktų kūrimo.
Mokymų programa:
• Mikrobiologija po mikroskopu – naujos tendencijos, įrankiai ir iššūkiai. Maisto tvarkymo subjektų įsipareigojimai. 21 a. saugus maisto produktas. Rizikos “prioritetai” vartotojo požiūriu. Kriterijai. Rizikos vertinimas.
• Mikrobų populiacijų šaltiniai ir plitimas augalinės /(gyvūninės) kilmės maisto produktuose. Patogenų augimo charakteristikos. Dauginimosi prognozavimo modelis.
• Žaliavų, technologinio proceso, mikroorganizmų įtaka maisto produktų kokybei ir saugai.
• Maisto produktų mikrobiologinių kriterijų reglamentavimas ir jų taikymas praktikoje.
• Praktinė užduotis. Atvejo analizė.
• Maisto kokybės ir saugos valdymas.
• Mikroorganizmų augimas, slopinimas ir naikinimas. Veiksniai, turintys įtakos mikroorganizmų augimui ir jų išlikimui.
• Mikrobinės taršos šaltiniai maisto pramonės įmonėje. Gamybos sanitarinės būklės tyrimo metodai.
• Maisto saugos ir higienos kriterijai pagal EK Reglamentą (EB) Nr. 2073/2005.
• Mikrobiologinių tyrimų rezultatų interpretavimas ir vertinimas.
• Inovatyvios maisto pakuotės – alternatyva nekonservuotam maistui
• Mikrobiologinio užterštumo mažinimo galimybės maisto perdirbimo įmonėje
• Maisto pramonėje naudojamos plovimo-dezinfekavimo priemonės ir jų poveikis mikroorganizmams.
Atsiliepimai:
Parašykite atsiliepimą:
Mokymų ir kursų temos
Grožis ir menas (313)
Masažo kursai (88)
Kosmetologijos ir visažisto kursai (46)
Grafinio dizaino, maketavimo kursai (36)
Blakstienų priauginimo kursai (31)
Kirpėjo kursai (22)
Siuvimo kursai (14)
Fotografijos kursai (12)
Šunų kirpimo kursai (10)
Dailės kursai (7)
Nagų priauginimo kursai (5)
Profesiniai kursai (231)
Darbų saugos mokymai (51)
Maisto pramonė (24)
Mokymai pedagogams (21)
Autokrautuvas ir kėlimo įrenginiai (19)
Logistikos kursai (17)
Mokymai medicinos darbuotojams (16)
Statybų sektorius (14)
Mokymai socialiniams darbuotojams (14)
Priešgaisrinė sauga (10)
Aukštalipio kursai (7)
Suvirinimas, metalo pjaustymas (5)
Energetikos sektorius (5)
Atliekų tvarkymas (4)
Apsaugos darbuotojams (2)
IT kursai (180)
Vadovavimas ir verslas (175)
Mokymai vadovams (59)
Personalo valdymas (30)
Audito kursai (21)
Projektų valdymas (19)
Derybų mokymai (14)
Verslo kūrimas (12)
Pramonė ir gamyba (10)
Asmeninis tobulėjimas (139)
Viešo kalbėjimo kursai (20)
Santykių ir bendravimo kursai (17)
Psichologijos kursai (15)
Streso valdymo mokymai (12)
Laiko planavimo mokymai (11)
Moteriškumo kursai (6)
Sporto ir sveikatingumo mokymai (5)
Pardavimai ir rinkodara (124)
Marketingo kursai (45)
Pardavimų mokymai (44)
Klientų aptarnavimo mokymai (23)
Komunikacijos mokymai (21)
Apskaita ir finansai (100)
Viešasis sektorius ir teisė (64)
Užsienio kalbos (61)
Anglų kalbos kursai (32)
Ispanų kalbos kursai (7)
Rusų kalbos kursai (3)
Danų kalbos kursai (3)
Prancūzų kalbos kursai (2)
Vokiečių kalbos kursai (2)
Norvegų kalbos kursai (1)
Lenkų kalbos kursai (1)
Kinų kalbos kursai (1)
Italų kalbos kursai (1)
Lietuvių kalbos kursai (1)
Švedų kalbos kursai (1)
Vairavimo kursai (36)
B kategorija (10)
CE kategorija (4)
A kategorija (3)
C kategorija (3)
B1 kategorija (3)
D kategorijos (1)
Korepetitoriai (8)