C kategorijos motorinių transporto priemonių vairuotojas (223000437)

Pradžia » Kursai » Vairavimo kursai » C kategorija » C kategorijos motorinių transporto priemonių vairuotojas (223000437)

Tipas: Kursai
Lygis: Visiems
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Finansuoja
Kalba: Lietuvių, Rusų
Trukmė: 4 sav. (62 ak. val.)
Organizatorius: UAB “Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centras”

Kaina: 458€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-07-30

Kaune

Maironio g. 11

C kategorijos transporto priemonės yra tos, kurios nepriskiriamos D1 ir D kategorijoms ir kurių didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 3 500 kg, šios kategorijos transporto priemonės gali būti sujungtos su priekabomis, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 750 kg. Minimalus amžius, nuo kurio leidžiama įgyti teisę vairuoti C kategorijos transporto priemones yra 21 metai (18 metų ir teisės aktų nustatyta tvarka įgijus pradinę procesinę kvalifikaciją vežti krovinius komerciniais tikslais).
Mokymo kurso metu nagrinėjama kelių eismo taisyklių, saugaus eismo, transporto priemonių techninės eksploatacijos, darbų saugos bendros nuostatos ir specifinės nuostatos, taikytinos C kategorijos transporto priemonėms. Transporto priemonės vairavimo mokymas vykdomas vairavimo mokymo aikštelėje (autodrome) ir keliuose (gatvėse) realaus eismo sąlygomis. Mokiniams, baigusiems mokymą pagal šią mokymo programą ir turintiems teigiamus teorijos žinių ir praktinio vairavimo įgūdžių galutinių įskaitų įvertinimus, išduodamas nustatytos formos kursų baigimo liudijimas. Mokymo centro išduotas kursų baigimo liudijimas nesuteikia teisės vairuoti C kategorijos transporto priemones. Mokymo kursų baigimo liudijimas patvirtina, kad mokinys turi reikiamų žinių, įgūdžių ir gebėjimų ir yra pasirengęs laikyti egzaminą valstybės įmonėje „Regitra“.

Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos