Kamilya Nurgaziyeva

Pradžia » Lektoriai » Kamilya Nurgaziyeva

Kamilya Nurgaziyeva yra ilgametė nagų priežiūros ekspertė, kuri profesionaliai dirba manikiūro srityje nuo 2003 metų. Ji yra DM Line ir Q Gel prekių ženklų įkūrėja, nuolat sekanti naujausias grožio industrijos tendencijas ir jas integruojanti į savo mokymus bei produktų kūrimą. Kamilya tiesiogiai bendradarbiauja su gamyklomis ir technologais, todėl savo mokiniams perteikia tik pačias profesionaliausias žinias ir įgūdžius, leidžiančius jiems pasiekti aukščiausią meistriškumo lygį.

Baigusi medicinos studijas, Kamilya pasinaudojo įgytomis žiniomis kuriant inovatyvią profesionalią nagų ir rankų priežiūros liniją. Jos sukurti produktai yra pripažinti rinkoje dėl jų kokybės ir efektyvumo, o tai patvirtina daugybė padėkų iš gamyklos, su kuria ji bendradarbiauja, prisidėdama prie aukštos kokybės medžiagų gamybos.

Kamilya taip pat yra grožio akademijos savininkė ir patyrusi teisėja nagų čempionatuose. Ji aktyviai ugdo profesionalus ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniu mastu, formuodama aukščiausius manikiūro srities standartus bei padėdama savo mokiniams sėkmingai integruotis į profesinę rinką.

Mokymai, kuriuose dalyvauja


Atsiliepimai


Kolkas nėra jokių atsiliepimų.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos