9 mokytojo ir jo mokinio pasauliai.

Pradžia » Kursai » Asmeninis tobulėjimas » Psichologijos kursai » 9 mokytojo ir jo mokinio pasauliai.

Tipas: Kursai
Lygis: Visiems
Baigimo pažymėjimas: Nėra
Komepensacija: Nekomepensuojama
Kalba: Lietuvių
Trukmė:
Organizatorius: Eneagramosakademija.lt

Kaina: Pagal susitarimą

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

Derinama individualiai

Internetu

Eneagrama (graik. ennea – devyni, gramma – figūra) – visame pasaulyje didžiausio pripažinimo sulaukusi asmenybės tipologija bei žmogaus transformacijos modelis, atskleidžiantis 9 skirtingus asmenybės tipus. Tai vienas iš tiksliausių, aiškiausių ir giliausių metodų, kuris padeda suprasti save ir mums svarbius žmones. Skirtingai negu kitos tipologijos, Eneagrama suteikia galimybę pažvelgti į pačią žmogaus esmę, suvokti, kas slypi už jo elgesio, kokios giliai paslėptos baimės ir ribojantys įsitikinimai verčia būtent taip veikti, mąstyti ir jausti. Atsiranda supratimas, kaip bendrauti su kitais žmonėmis: mokiniais, kolegomis, mokinių tėvais, kaip spręsti užsitęsusius konfliktus namie ir darbe, kaip geriau sutarti su savo vaikais, kaip motyvuoti mokinius arba paskirstyti teisingai užduotis.
Milijonai žmonių pasaulyje naudojasi Eneagrama. Ir tai vyksta todėl, kad Eneagrama veikia. Supratimas, kuris gimsta susipažinus su Eneagramos sistema, gali pakeisti mūsų gyvenimą. Kaip sako garsieji Eneagramos tyrinėtojai Don Ričard Riso ir Ras Hadson, tai tas pats, kai žmogus, nuo gimimo nesugebantis atskirti spalvų, netikėtai gauna galimybę išvysti pasaulį visais įmanomais atspalviais.
Naudodami seminaro metu įgytas žinias ir įgūdžius, jūs galėsite atrasti savo stipriąsias puses ir dažniau jomis naudotis, tapti geriausiais auklėtojais, mokytojais, tėvais, sėkmingiau bendrausite su savo mokiniais, padėsite vaikams įgyti pasitikėjimo savimi jausmą, rasti ir įvertinti savo stipriąsias puses, atrasti savo pašaukimą, suprasite kylantį stresą ir konfliktines priežastis ir sužinosite, kaip efektyviai jas spręsti.

Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos