Šiuolaikiniai desertai

Pradžia » Kursai » Profesiniai kursai » Kulinarija » Šiuolaikiniai desertai

Tipas: Seminarai, konferencijos
Lygis: Mokytojams
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Komepensacija: Nekomepensuojama
Kalba: Lietuvių k.
Trukmė: 1 d. (8 ak. val.)
Organizatorius: Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centras

Kaina: 52€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

Derinama individualiai

Vilniuje

Žirmūnų g. 143

Lektoriai

Konditerijos profesijos mokytoja


Mokymų dalyviai susipažins su šiuolaikinių desertų gaminimo specifika ir metodika, ingredientais, receptais, apipavidalinimo ir dekoravimo elementai. Praktiškai gamins, komponuos, dekoruos ir pateiks šiuolaikiškus desertus.
Desertas „Juodas miškas“ – vyšnių confit, baltojo šokolado namelaka su vyšnių likeriu „Kirschwasser“ ir šokoladiniu sable sausainiu.
Šokoladinis braunis „Širdelė“ su pekano riešutais, aviečių confit, riešutiniu „Gianduja“ šokoladu ir šokoladiniu veliūru.

Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos