Privatumo politika

Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kaip svetainėje „mokymugidas.lt“ renkama, naudojama ir saugoma jūsų asmeninė bei kita informacija, kai lankotės svetainėje, užpildote formas ar paliekate atsiliepimus. Šią platformą administruoja įmonė MB “M projektų valdymas”.

1. Trečiųjų šalių slapukai

Svetainėje naudojami trečiųjų šalių slapukai, skirti rinkti informaciją apie apsilankymus, įrenginius ir kitus nuasmenintus duomenis. Šie duomenys naudojami srauto analizei ir vartotojų patirties gerinimui. Renkama informacija nėra susijusi su konkrečiais asmenimis, o slapukai padeda mums geriau suprasti, kaip naudotojai sąveikauja su svetaine.

2. Asmens duomenų saugojimas

Lankytojai, pildantys užklausos ar registracijos formas svetainėje, sutinka, kad jų pateikti asmens duomenys bus saugomi ne mažiau kaip 5 metus. Šie duomenys gali būti naudojami siekiant pateikti jums aktualią informaciją apie mokymus, kursus ar kitus susijusius pasiūlymus. Jūsų duomenys nebus perduodami trečiosioms šalims, išskyrus atvejus, kai tai numato teisės aktai.

3. Atsiliepimai

Lankytojai turi galimybę palikti atsiliepimus apie kursus, mokymų organizatorius bei lektorius. Atsiliepimai yra vieši, todėl lankytojai patys nusprendžia, kokią informaciją jie nori atskleisti. Pateikta informacija bus viešai prieinama kitiems svetainės lankytojams.

4. Mokymų ir lektorių informacija

Mokymų organizatoriai, kurie talpina informaciją apie mokymus bei lektorius, yra patys atsakingi už šios informacijos paviešinimą ir atitikimą teisės aktams. „Mokymugidas.lt“ platforma neatsako už mokymų organizatorių pateiktų asmens duomenų viešinimą.

5. Asmens duomenų apsauga

„Mokymugidas.lt“ deda visas pastangas, kad apsaugotų jūsų asmens duomenis nuo neteisėtos prieigos, praradimo ar kitų neteisėtų veiksmų. Mes naudojame įvairias technologines ir organizacines priemones, siekdami užtikrinti jūsų duomenų saugumą.

6. Jūsų teisės

Jūs turite teisę bet kuriuo metu prašyti prieigos prie savo asmens duomenų, juos ištaisyti, ištrinti arba apriboti jų naudojimą, vadovaujantis galiojančiais duomenų apsaugos teisės aktais.

Jeigu turite klausimų ar pastabų dėl šios privatumo politikos ar jūsų asmens duomenų tvarkymo, susisiekite su mumis el. paštu: info@mokymugidas.lt.