Svetingos Gruzijos patiekalai

Pradžia » Kursai » Profesiniai kursai » Kulinarija » Svetingos Gruzijos patiekalai

Tipas: Kursai
Lygis: Viesiems
Baigimo pažymėjimas: Nėra
Kalba: Lietuviu
Trukmė: 4 ak. val.
Organizatorius: Virtuvės Klubas

Kaina: 52€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-09-21

Vilniuje

12.00, Eigulių g. 2

Kamardžioba!
Šioje kulinarinėje pamokoje virsime gardžią charčio sriubą, kurios pavadinimas, išvertus iš gruzinų kalbos, reiškia „jautienos sriuba“. Tai rūgštoka, aštroka ir aromatinga sriuba. Pagaminsime gruzinišką užkandį pchali, gaminamą iš įvairių daržovių: kopūstų, burokėlių, špinatų, baklažanų ir graikiškų riešutų. Graikiški riešutai gruzinų virtuvėje naudojami labai gausiai.
Adžarijos regiono chačapuri – tai mūsų pamokėlės pagrindinis patiekalas, ne veltui jam skirsime nemažai laiko ir dėmesio. Tai laivo formos pyragas su sūriu ir kiaušiniu viduje.
Paragausime gruziniško patiekalo iš pupelių – lobio. Jis valgomas beveik kasdien, o mes jį gaminsime kaip gaivias salotas.
O prie kavos ar arbatos pagaminsime trapių sausainių su kišmiš razinomis.

Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos