RVASVT sistema: reglamentavimas pagal naują Codex alimentarius versiją, rizikos veiksnių analizė, plano sudaraymas,vidinis auditas

Pradžia » Kursai » Sauga » Maisto sauga » RVASVT sistema: reglamentavimas pagal naują Codex alimentarius versiją, rizikos veiksnių analizė, plano sudaraymas,vidinis auditas

Tipas: Seminarai, konferencijos
Lygis: pradedantiesiems
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Komepensacija: Nekomepensuojama
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 8 ak. val.
Organizatorius: AVGO Group, UAB

Kaina: 129€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-12-04

Vilniuje

Kauno g. 14, viešbutis „Comfort Hotel LT”

RVASVT sistema: reglamentavimas pagal naują Codex alimentarius versiją, rizikos veiksnių analizė, plano sudaraymas,vidinis auditas

Mokymų programa:

09.30 - 10.00
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10.00 - 12.00
Bendrinės temos
RVASVT reglamentuojantys teisės aktai, gairės (mokymai bus paremti Codex alimentarius 2023), naudingi šaltiniai, terminologija.

Tarptautinė standartizacija maisto saugoje ir kokybėje
RVASVT pagrindu pagrįsti maisto saugos vadybos standartai.

RVASVT istorija, pagrindai.

RVASVT fazės ir principai
RVASVT grupės sudarymas ir patvirtinimas.
Žaliavų ir produktų aprašymas.
Numatoma panaudojimo paskirtis.
Proceso srauto diagramos nustatymas.
Proceso srauto diagramos patikrinimas darbo vietoje.
Būtinųjų programų sukūrimas.

12.00 - 13.00
Pietų pertrauka.

13.00 - 14.30
Rizikos veiksnių analizė
Svarbių valdymo taškų nustatymas (naujo sprendimų medžio išaiškinimas).

RVASVT planas
SVT kritinių ribų nustatymas – pavyzdžių pateikimas.
SVT monitoringas.
Koregavimo veiksmų nustatymas.
RVASVT plano patikrinimas ir įteisinimas.
RVASVT plano dokumentacija ir registracija.

Būtinosios programos
Teritorijos, pastatų, patalpų, komunikacijos tinklų priežiūra, atliekų tvarkymas ir geriamojo vandens kokybės priežiūra.
Įrengimų priežiūra.
Darbuotojų higienos priežiūra.

14.30 - 14.45
Kavos pertraukėlė.

14.45 - 15.45
Būtinosios programos
Valymas, plovimas ir dezinfekavimas
Integruota kenkėjų kontrolė.
Žaliavų, medžiagų, gatavos produkcijos priežiūra, laboratoriniai tyrimai.
Veiklos procesų kontrolė.
Transportas.

Papildomos programos / procedūros

Dokumentų valdymas

Vidinis auditas
Planavimas, pasirengimas auditui, audito atlikimo technika, neatitiktys, koregavimo bei prevenciniai veiksmai.

15.45 - 16.15
Klausimai, diskusijos.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos