fbpx

Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai

Pradžia » Kursai » Profesiniai kursai » Maisto pramonė » Reikalavimai RVASVT pagrįstai maisto saugos vadybos sistemai

Tipas: Kursai
Lygis: Visiems
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 1 d. (8 ak. val.)
Organizatorius: Bureau Veritas Lit, UAB

Kaina: 189€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-05-13

Nuotoliniai

9-17 val.

Lektoriai

UAB “Bureau Veritas Lit” auditorė, lektorė, veterinarijos mokslų daktarė. 15 metų patirties audituojant maisto pramonės įmones pagal BRCGS, FSSC 22000, ISO 22000, MSC CoC standartus.


Lektorė - dr. Dalia Paketūrienė, UAB "Bureau Veritas Lit" auditorė, lektorė.

Mokymai skirti: kokybės ir maisto saugos užtikrinimo specialistams bei kitiems darbuotojams, dalyvaujantiems kuriant, diegiant bei palaikant maisto saugos vadybos sistemas bei visiems kitiems, besidomintiems maisto saugos naujovėmis.

Po kursų dalyviai: supras šiuolaikinius maisto saugos principus; atpažins rizikos veiksnius; išmoks parengti būtinąsias programas ir RVASVT planą, išmoks atlikti rizikos veiksnių analizę, nustatyti svarbius valdymo taškus; suvoks kaip įteisinti, patikrinti ir pagerinti maisto saugos vadybos sistemą.

Programos metu naudojamos mokymo sesijos, diskusijos, užduotys.

Mokymų programa:

Maisto sauga. Istorija.
Maisto saugos standartai
Gera gamybos praktika (GGP) ir būtinosios programos
Rizikos veiksniai. Saugos kriterijai.
Biologinės rizikos valdymo kriterijai
Biologinės rizikos šaltiniai.
RVASVT planas. Rizikos veiksnių analizė.
Svarbūs valdymo taškai – SVT
Kritinės ribos. Stebėjimas
Koregavimo veiksmai
RVASVT plano patvirtinimas ir patikrinimas

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos