Maisto saugos ir kokybės kultūros sistema: planavimas, įdiegimas ir nuolatinis gerinimas

Pradžia » Kursai » Profesiniai kursai » Maisto pramonė » Maisto saugos ir kokybės kultūros sistema: planavimas, įdiegimas ir nuolatinis gerinimas

Tipas: Kursai
Lygis: Visiems
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 1 d. (6 ak. val.)
Organizatorius: Bureau Veritas Lit, UAB

Kaina: 189€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-05-23

Internetu

9-15 val.

Lektorė: dr. Tatjana Tranavičienė, „Bureau Veritas Lit“ auditorė, lektorė.

Mokymai skirti: įmonių vadovybiniam lygmeniui, įskaitant maisto saugos (RVASVT) grupės narius, siekiančius įsigilinti į galiojančius reikalavimus bei gaires dėl stabilios maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos valdymo.

Mokymų programa:

Kertiniai maisto saugos ir kokybės kultūros sistemos etapai, jų detalizavimas bei atitinkamų kriterijų įgyvendinimas, įtraukiant planavimo, įdiegimo ir nuotolinio gerinimo procesus. Mokymų metu remiamasi gerosiomis praktikomis bei galiojančiomis GFSI (ang. k. Global Food Safety Initiative) rekomendacijomis.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos