fbpx

Maisto produktų ženklinimas: reikalavimai, atvejų analizė, dažniausiai pasitaikančios klaidos

Pradžia » Kursai » Pramonė ir gamyba » Maisto pramonė » Maisto produktų ženklinimas: reikalavimai, atvejų analizė, dažniausiai pasitaikančios klaidos

Tipas: Seminarai, konferencijos
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 4 ak. val.
Organizatorius: AVGO Group, UAB

Kaina: 109€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-03-07

Nuotoliniai

Trumpas programos aprašymas/aktualumo/problematikos pagrindimas
Suteikti ir praplėsti turimas žinias apie maisto produktų teisingą ženklinimą, vadovaujantis ES ir Lietuvoje galiojančiais teisės aktais, praktine patirtimi.

Mokymų programa:

08.45 – 09.00
Dalyvių prisijungimas.

09.00 – 11.00
ES pagrindiniai teisės aktai, reglamentuojantys maisto produktų ženklinimą.

LR pagrindiniai teisės aktai, reglamentuojantys maisto produktų ženklinimą.

Maisto produktų reikalavimai ženklinimui, atvejų analizė:

Dažniausiai pasitaikančios klaidos.
Kaip nurodyti sudėtį, kas joje turi atsispindėti.
Kiekis, laikymo sąlygos.
Maisto verslo operatoriaus nuoroda.
Maistingumo deklaracija.

11.00 – 11.10
Pertraukėlė.

11.10 – 12.10
Pagrindinių maisto produktų kategorijų ženklinimo aptarimas, praktiniai pavyzdžiai.

Klausimų – atsakymų sesija.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos