Maisto saugos vadybos sistema pagal Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimus

Pradžia » Kursai » Sauga » Maisto sauga » Maisto saugos vadybos sistema pagal Visuotinio maisto saugos standarto (BRCGS) 9-os versijos reikalavimus

Tipas: Kursai
Lygis: visiems
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 1 d. (9 ak. val.)
Organizatorius: Bureau Veritas Lit, UAB

Kaina: 189€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

Derinama individualiai

Internetu

9-17 val.

Lektoriai

UAB “Bureau Veritas Lit” auditorė, lektorė, veterinarijos mokslų daktarė. 15 metų patirties audituojant maisto pramonės įmones pagal BRCGS, FSSC 22000, ISO 22000, MSC CoC standartus.


Lektorė: dr. Dalia Paketūrienė, „Bureau Veritas Lit“ auditorė, lektorė.

Mokymai skirti: kokybės ir maisto saugos užtikrinimo specialistams bei kitiems darbuotojams, dalyvaujantiems kuriant, diegiant bei palaikant BRCGS standarto reikalavimais paremtą maisto saugos vadybos sistemą, bei visiems kitiems, besidomintiems maisto saugos naujovėmis.

Seminaro tikslai: suteikti dalyviams žinių apie Visuotinio maisto saugos standarto 9-os versijos reikalavimus, paaiškinti apibrėžimus, apžvelgti pagrindinius naujos standarto versijos reikalavimų pokyčius pagal punktus.

Programos metu naudojamos mokymo sesijos, diskusijos, užduotys.

Mokymų programa:

Kurso įvadas
Pagrindiniai pasikeitimai
Audito protokolas
Aukščiausios vadovybės įsipareigojimai
Maisto saugos planas - RVASVT
Maisto saugos ir kokybės vadybos sistema
Gamybos vietos standartai
Produkto valdymas
Proceso valdymas
Personalo valdymas
Reikalavimai rizikos zonoms
Reikalavimai perparduodamiems produktams
Klausimai, diskusijos

Atsiliepimai:

Jurgita loveikaite, 2024-09-13


Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos