INDIVIDUALŪS, DVIEJŲ DIENŲ PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS PRAKTINIAI MOKYMAI

Pradžia » Kursai » Profesiniai kursai » Kulinarija » INDIVIDUALŪS, DVIEJŲ DIENŲ PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS PRAKTINIAI MOKYMAI

Tipas: Kursai
Lygis: MOKYMAI SKIRTI IR TINKA: pradedančiajam, patyrusiam ar visai patirties neturinčiam, bet ieškančiam naujų žinių.
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Komepensacija: Nekomepensuojama
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 2 d. (16 ak. val.)
Organizatorius: Laima Vizbarienė. Laima Cakes

Kaina: 699€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

Derinama individualiai

Kaune

Registracija rugsėjo, spalio mėnesiams

Lektoriai

Esu Laima Vizbarienė, desertų virtuozė ir išskirtinių desertų meistrė.
Organizuoju Lietuvoje jau ketvirtus metus individulius mokymus prancūziškos konditerijos mokymus, prancūziški tortai ir desertai. Taip pat esu vienintelė organizuojanti individualius mokymus skulptūruojamų desertų vaisiai mokymus. Kurie Lietuvoje dar vis yra naujiena ir jie yra be biskvito.
Šie desertai yra tas atvėjis kai yra sunku atskirti kur yra desertas, o kur yra orginalus vaisius!! Online mokymai jau yra pakeliui.

Aš dalinuosi ne tik receptais, bet ir savo aistra konditerijai. Tai yra prancūziškos konditerijos mokymai, kurie keičia gyvenimus.
Kviečiu tave registruotis į mano organizuojamus mokymus.


MOKYMŲ PROGRAMOJE prancūziški tortai ir desertai Jūsų laukia net penki prancūziško putėsių torto receptai. Kuriuos pagaminsime kartu mokymų metu.
MOKYMŲ PROGRAMOJE:
Jūs išmoksite kaip teisingai paruošti skirtingus putėsius.
Kaip teisingai ir skaniai aromatizuoti grietinėlę.
Kaip paruošti stabilią karamėlę kuri tiks prancūziškam tortui ir desertui.
Skirtingų tipų biskvitai tinkantys prancūziškam tortui ir desertui.
Desertų surinkimas su skirtingų putėsių tekstūromis. Torto surinkimas silikoninėje formoje ir metaliniame žiede.
Parodysiu kokias formas ir įrankius aš naudoju.
Išmokysiu kaip tobulai desertus padengti šokolado veliuriu, veidrodine glazūra, šokoladine glazūra roshe, parodysiu kaip dirbti su glazūra be šokolado ir žalatinos. Kaip pasigaminti šokolado veliūra namuose.

Mokymų programa:

MOKYMŲ METU:
Su mokiniu pirmu rinkiniu mokinamės kaip natūraliais būdais aromatizuoti desertus, su citrinžole, pupele tonka, natūralia vanilės ankštimi, darome cremeux su juodąja arbata, putėsiams naudojam Amareto likerį.
Patys gaminame karamelinį kremą, grietinėlės suprem su riešutais, parodau kaip pagaminti stabilią karamelę. Traškius sluoknius kaip grilijažas ir kitus. Kepame biskvitus mėtinį mualeux su mėta, jokonda su migdolu, dekuazas su uogomis, biskvitas madlen su cinamonu ir obuoliais, šokoladinį biskvitą.
Viskas paprastai ir aiškiai. Ir neabejoju, kad po mano mokymų savo virtuvėje tu gaminsi nuostabius desertus.
Jūs pagaminsite mokymų metu tris prancūziškus tortus ir 14/15 vnt., desertų.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos