Šie mokymai nebeorganizuojami, todėl rekomenduojame rinktis kitus mokymus šioje kategorijoje.

IFS Food 8 versijos reikalavimai, įgyvendinimas, pavyzdžių pateikimas

Pradžia » Kursai » Apskaita ir finansai » Buhalterio kursai » IFS Food 8 versijos reikalavimai, įgyvendinimas, pavyzdžių pateikimas

Tipas: Seminarai, konferencijos
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių
Trukmė: 8 ak. val.
Organizatorius: AVGO Group, UAB

Kaina: 129€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-04-16

Kaune

Miško g. 11, viešbutis „Victoria Hotel Kaunas”

IFS Food 8 versijos reikalavimai, įgyvendinimas, pavyzdžių pateikimas

Mokymų programa:

09.30 - 10.00
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10.00 – 12.00
Trumpa informacija apie standartų grupę. Norminiai dokumentai ir įvertinimo sistema sertifikacinių auditų metu.

Nauji teisiniai reikalavimai (antrinių žaliavų panaudojimas plastikinių pakuočių gamyboje, vandens kokybės reikalavimai, cheminių medžiagų likučiai).

1 skyrius
Politika
Maisto saugos ir kokybės kultūra.
Kultūros plano pavyzdys.
Pamatuojami maisto saugos ir kokybės tikslai.
Vadovybinė vertinamoji analizė ir investicinis planas.

2 skyrius
Dokumentų ir įrašų valdymas (kas naujo).
RVASVT – srauto diagramų sudarymas, SVT, VT nustatymas ir metodikos (Codex alimentarius sprendimų medis pagal 2022 versiją), RVASVT validacija ir verifikavimas.
Validacijos ir verifikavimo pavyzdžiai.

3 skyrius
Asmens higienos reikalavimai ir naujovės.
Mokymai instrukcijos, įrašai.
Persirengimo patalpos.

12.00 – 13.00
Pietų pertrauka.

13.00 - 14.30
4 skyrius
Orientavimasis į vartotoją ir specifikacijos. Receptūros ir technologijos reikalavimų įgyvendinimas.
Naujo produkto kūrimas ir validacija.
Tiekėjų patvirtinimas, žaliavų ir tiekėjų rizikos vertinimas.
Rizikų vertinimo pavyzdžio pateikimas.
Paslaugų teikėjų patvirtinimas ir monitoringas.
Produktų pakavimas ir pakuotės bei ženklinimo kontrolė.

14.30 – 14.40
Kavos pertraukėlė.

14.40 – 16.00
4 skyrius (tęsinys)
Infrastruktūra (patalpos ir komunalinės paslaugos).
Valymas, plovimas ir dezinfekavimas.
Taršos svetimkūniais valdymas.
Kenkėjų kontrolė ir nustatomi neatitikimai.
Žaliavų priėmimas ir sandėliavimas.
Išskirtiniai IFS transportavimo reikalavimai.
Įrengimai ir jų remontas, priežiūra.
Atsekamumas ir papildomi reikalavimai etikečių atsekamumui.
Alergenai
Falsifikavimo kriterijai ir suvaldymo planas.
Maisto apsauga ir išbandymas.

5 skyrius
Vidaus audito planavimas ir atlikimas priklausomai nuo rizikos.
Higienos inspekcijos.
Proceso validacija.
Matavimo prietaisų kontrolė.
Kiekio kontrolės monitoringas, instrukcija.
Laboratoriniai tyrimai.
Skundai, atšaukimai, incidentai.
Neatitiktys ir koregavimo veiksmai, esminės priežasties analizė.

16.00 – 16.15
Klausimai, diskusijos.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos