DESERTŲ DEKORAVIMO TECHNIKOS (PROGINIS TORTAS)

Pradžia » Kursai » Profesiniai kursai » Maisto pramonė » DESERTŲ DEKORAVIMO TECHNIKOS (PROGINIS TORTAS)

Tipas: Kursai
Lygis: Mokytojams
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Nefinansuoja
Kalba: Lietuvių k.
Trukmė: 1 d. (6 ak. val.)
Organizatorius: Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centras

Kaina: 52€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-05-08

Vilniuje

9 val., Žirmūnų g. 143

Tikslas tobulinti kulinarijos, konditerijos, maisto ruošimo technologijų ir bendrojo ugdymo technologijų mokytojų profesinio tobulėjimo ir kūrybiškumo kompetencijas, reikalingas mokant mokinius šiuolaikinių saldžiųjų patiekalų gamybos technologijos.

Mokymų programa:

kirta profesijos mokytojams, bendrojo ugdymo technologijų dalyko mokytojams.
Data / Vieta 2024 m. gegužės 8 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius., 312 laboratorija
Programos modulį sudaro 6 akad. val.
Dienotvarkė 09.30–10.00 Renginio dalyvių registracija (pasitikimo kava).
10.00–11.00 Pagrindinės technologinės taisyklės gaminant ganašus tortų aptepimams.
11.00–12.00 Dekoravimo gėlės iš vaflinio popieriaus, kaip dirbti su vafliniu popieriumi.
12.00–12.30 Pietų pertrauka.
12.30–14.30 Demonstracinė dalis. Proginis tortas dekoruojamas šokolado ganašu ir vaflinio popieriaus dekoracijomis:
a) gofruoto paviršiaus dekoras su balto šokolado ganašu,
b) vaflinio popieriaus dekoras- volnai, nėriniai, gėlės.
14.30 – 15.00 Refleksija.
Lektorė Mokymus ves profesionali konditerijos meistrė Daiva Mikšiūnienė, Konditerijos studijos įkūrėja ir savininkė.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos