Šiuolaikinių kokteilių tendencijos Lietuvoje ir pasaulyje

Pradžia » Kursai » Profesiniai kursai » Kulinarija » Šiuolaikinių kokteilių tendencijos Lietuvoje ir pasaulyje

Tipas: Kursai
Lygis: Mokytojams
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Komepensacija: Nekomepensuojama
Kalba: Lietuvių k.
Trukmė: 4 ak. val.
Organizatorius: Verslo ir svetingumo profesinės karjeros centras

Kaina: 25€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

Derinama individualiai

Vilniuje

Žirmūnų g. 143

Mokymų tikslas – tobulinti svečių aptarnavimo ir kokteilių gaminimo praktinius įgūdžius.
Skirta profesijos mokytojams.
Data / Vieta 2024 m. balandžio 11 d., VESK, Žirmūnų g., 143, Vilnius.
Programos modulį sudaro 4 akad. val.
Mokymų kaina 25 Eur.

Mokymų programa:

Dienotvarkė 09.30 – 10.00 Renginio dalyvių registracija (pasitikimo kava).
10.00 – 11.00 Šiuolaikinių kokteilių tendencijos, populiariausi kokteiliai, spiritai. Barmeno-padavėjo savybes, kurios reikalingos kuriant sėkmingą verslą.
11.00 – 12.30 Praktiškai demonstruojamos populiariausios spiritinių kokteilių paruošimo bazes : „Milk washing" (pieno), „Fat washing" (riebalų), „On Tap" kokteiliai (kraftiniai), „Infuse spirits" (užpilami), „Smoking technic" (dūminiai), „Premix" koteilių pasiruošimas. Gaminami „Trend" kokteiliai.
12.30 – 13.00 Degustacija, diskusija, refleksija.
Mokymus ves daugiau kaip 12 metų patirtį svetingumo srityje turintys Trendy Bar vadovas Rapolas Sausaitis ir profesionalus barmenas Martynas Atas.

Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos