Gamybinės veiklos organizavimo ir valdymo tobulinimas 6S (Tojotos sinchroninės gamybos patirtis) sistemos pagrindu maisto pramonės gamybos įmonėse

Pradžia » Kursai » Vadovavimas ir verslas » Projektų valdymas » Gamybinės veiklos organizavimo ir valdymo tobulinimas 6S (Tojotos sinchroninės gamybos patirtis) sistemos pagrindu maisto pramonės gamybos įmonėse

Tipas: Kursai
Lygis: visiems
Trukmė: 8
Organizatorius: UAB VR Trading

Kaina: 189€

Specializuotas seminaras: "Gamybinės veiklos organizavimo ir valdymo tobulinimas 6S (Tojotos sinchroninės gamybos patirtis) sistemos pagrindu maisto pramonės gamybos įmonėse"
Tikslinė grupė: įmonių vadovai, darbuotojų darbų planavimą vykdantys asmenys, gamybos vadovai. Programa: 9.00 – 12.00 val. Gamybos būdai (vienetinis, serijinis, masinis, nenutrūkstamas, fiksuotos partijos). Gamybos sistemų raida (F.U. Teiloro, F. Ir L. Gilbertų, G. Gantto, H. Emersono,   H. Fordo ir kt. gamybos organizavimo koncepcijos). Sisteminis požiūris (upės ir jos intakų koncepcija). Gamybos funkcionavimo pagrindas: produkcijos užsakymai; technologija, gamybos paruošimas; techninės priemonės; energija; žaliavos, medžiagos, komplektuojančios detalės ir elementai; darbuotojai; informacija; gamybos valdymas. Šių dedamųjų vaidmuo ir išraiška gamybos planavimo, organizavimo bei valdymo procesuose. Techninių – technologinių ir organizacinių dedamųjų bei darbuotojų galimos išraiškos gamyboje. Jų reikšmė ir vaidmuo gamybos efektyvumo lygiui.  Gamybos organizavimo ir valdymo koncepcijos. Stūmimo ir traukimo sistemos. Efektyvios gamybos organizavimo ir valdymo  pagrindai. Logistikos sistemų taikymas gamyboje. 12.00 – 13.00 val. Pietų pertrauka 13.00 – 17.00 val. Sinchroninės gamybos organizavimo koncepcija (6S - Tojotos sistema). Kanban, JIT,  QR, 6S sistemos. Gamybos paruošimas, jo svarbumas ir šio proceso etapai bei valdymas. Japonijos patirtis ir požiūris į gamybos paruošimą. Kokybės pasiekimas ir valdymas gamyboje. Daromos klaidos šioje srityje. Kaip jų išvengti? Gamybos tobulinimas. Gamybos procesų ir veiksmų auditas. Japonų „Keizen“ sistema. Pagrindinės problemos gamyboje ir jas iššaukiantys pagrindiniai faktoriai. Problemų išvengimo galimybės. Problemų prevencija. Darbuotojų faktorius. Šio faktoriaus svarba ir reikšmė gamyboje. Darbuotojų faktoriaus  tikslinis valdymas. Metodai ir būdai.  Japonų gamybos organizavimo ir valdymo patirties taikymo Lietuvos maisto pramonės įmonėse galimybės ir šio proceso ypatumai. Atvejų analizė. Praktinių užduočių atlikimas.

Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos