Gamybinės veiklos organizavimo ir valdymo tobulinimas 6S (Tojotos sinchroninės gamybos patirtis) sistemos pagrindu maisto pramonės gamybos įmonėse
Specializuotas seminaras: "Gamybinės veiklos organizavimo ir valdymo tobulinimas 6S (Tojotos sinchroninės gamybos patirtis) sistemos pagrindu maisto pramonės gamybos įmonėse"
Tikslinė grupė: įmonių vadovai, darbuotojų darbų planavimą vykdantys asmenys, gamybos vadovai. Programa: 9.00 – 12.00 val. Gamybos būdai (vienetinis, serijinis, masinis, nenutrūkstamas, fiksuotos partijos). Gamybos sistemų raida (F.U. Teiloro, F. Ir L. Gilbertų, G. Gantto, H. Emersono, H. Fordo ir kt. gamybos organizavimo koncepcijos). Sisteminis požiūris (upės ir jos intakų koncepcija). Gamybos funkcionavimo pagrindas: produkcijos užsakymai; technologija, gamybos paruošimas; techninės priemonės; energija; žaliavos, medžiagos, komplektuojančios detalės ir elementai; darbuotojai; informacija; gamybos valdymas. Šių dedamųjų vaidmuo ir išraiška gamybos planavimo, organizavimo bei valdymo procesuose. Techninių – technologinių ir organizacinių dedamųjų bei darbuotojų galimos išraiškos gamyboje. Jų reikšmė ir vaidmuo gamybos efektyvumo lygiui. Gamybos organizavimo ir valdymo koncepcijos. Stūmimo ir traukimo sistemos. Efektyvios gamybos organizavimo ir valdymo pagrindai. Logistikos sistemų taikymas gamyboje. 12.00 – 13.00 val. Pietų pertrauka 13.00 – 17.00 val. Sinchroninės gamybos organizavimo koncepcija (6S - Tojotos sistema). Kanban, JIT, QR, 6S sistemos. Gamybos paruošimas, jo svarbumas ir šio proceso etapai bei valdymas. Japonijos patirtis ir požiūris į gamybos paruošimą. Kokybės pasiekimas ir valdymas gamyboje. Daromos klaidos šioje srityje. Kaip jų išvengti? Gamybos tobulinimas. Gamybos procesų ir veiksmų auditas. Japonų „Keizen“ sistema. Pagrindinės problemos gamyboje ir jas iššaukiantys pagrindiniai faktoriai. Problemų išvengimo galimybės. Problemų prevencija. Darbuotojų faktorius. Šio faktoriaus svarba ir reikšmė gamyboje. Darbuotojų faktoriaus tikslinis valdymas. Metodai ir būdai. Japonų gamybos organizavimo ir valdymo patirties taikymo Lietuvos maisto pramonės įmonėse galimybės ir šio proceso ypatumai. Atvejų analizė. Praktinių užduočių atlikimas.
Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Parašykite atsiliepimą:
Mokymų ir kursų temos
Grožis ir menas (313)
Masažo kursai (88)
Kosmetologijos ir visažisto kursai (46)
Grafinio dizaino, maketavimo kursai (36)
Blakstienų priauginimo kursai (31)
Kirpėjo kursai (22)
Siuvimo kursai (14)
Fotografijos kursai (12)
Šunų kirpimo kursai (10)
Dailės kursai (7)
Nagų priauginimo kursai (5)
Profesiniai kursai (231)
Darbų saugos mokymai (51)
Maisto pramonė (24)
Mokymai pedagogams (21)
Autokrautuvas ir kėlimo įrenginiai (19)
Logistikos kursai (17)
Mokymai medicinos darbuotojams (16)
Statybų sektorius (14)
Mokymai socialiniams darbuotojams (14)
Priešgaisrinė sauga (10)
Aukštalipio kursai (7)
Suvirinimas, metalo pjaustymas (5)
Energetikos sektorius (5)
Atliekų tvarkymas (4)
Apsaugos darbuotojams (2)
IT kursai (180)
Vadovavimas ir verslas (175)
Mokymai vadovams (59)
Personalo valdymas (30)
Audito kursai (21)
Projektų valdymas (19)
Derybų mokymai (14)
Verslo kūrimas (12)
Pramonė ir gamyba (10)
Asmeninis tobulėjimas (139)
Viešo kalbėjimo kursai (20)
Santykių ir bendravimo kursai (17)
Psichologijos kursai (15)
Streso valdymo mokymai (12)
Laiko planavimo mokymai (11)
Moteriškumo kursai (6)
Sporto ir sveikatingumo mokymai (5)
Pardavimai ir rinkodara (124)
Marketingo kursai (45)
Pardavimų mokymai (44)
Klientų aptarnavimo mokymai (23)
Komunikacijos mokymai (21)
Apskaita ir finansai (100)
Viešasis sektorius ir teisė (64)
Užsienio kalbos (61)
Anglų kalbos kursai (32)
Ispanų kalbos kursai (7)
Rusų kalbos kursai (3)
Danų kalbos kursai (3)
Prancūzų kalbos kursai (2)
Vokiečių kalbos kursai (2)
Norvegų kalbos kursai (1)
Lenkų kalbos kursai (1)
Kinų kalbos kursai (1)
Italų kalbos kursai (1)
Lietuvių kalbos kursai (1)
Švedų kalbos kursai (1)
Vairavimo kursai (36)
B kategorija (10)
CE kategorija (4)
A kategorija (3)
C kategorija (3)
B1 kategorija (3)
D kategorijos (1)
Korepetitoriai (8)