C ir CE kategorijų motorinių transporto priemonių vairuotojas (223000444)

Pradžia » Kursai » Vairavimo kursai » C kategorija » C ir CE kategorijų motorinių transporto priemonių vairuotojas (223000444)

Tipas: Kursai
Lygis: Visiems
Baigimo pažymėjimas: Išduodamas
Užimtumo tarnyba: Finansuoja
Kalba: Lietuvių, Rusų
Trukmė: 5 sav. (78 ak. val.)
Organizatorius: UAB “Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centras”

Kaina: 838€

Data

Miestas

Laikas, vieta, komentaras

2024-07-30

Kaune

Maironio g. 11

Minimalus amžius: 21 metai (18 metų teisės aktų nustatyta tvarka įgijus pradinę profesinę kvalifikaciją vežti krovinius komerciniais tikslais). Reikalingas išsilavinimas(kvalifikacija): B kategorijos motorinių transporto priemonių vairuotojo pažymėjimas. C kategorijos TP yra skirtos kroviniams vežti, kurių didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 3 500 kg, ir kurios nepriskiriamos D1 ir D kategorijoms. Šios kategorijos TP gali būti sujungtos su priekabomis, kurių didžiausioji leidžiamoji masė ne didesnė kaip 750 kg. CE kategorijos TP yra C kategorijos transporto priemonių ir priekabų, kurių didžiausioji leidžiamoji masė didesnė kaip 750 kg, junginiai.
Mokymo kurso metu nagrinėjama KET, saugaus eismo, teisinių žinių, transporto priemonių techninės eksploatacijos, darbų saugos bendros ir specifinės nuostatos, taikytinos C, CE kategorijų transporto priemonėms. TP vairavimo mokymas vykdomas vairavimo mokymo aikštelėje ir keliuose bei gatvėse realaus eismo sąlygomis. Baigusiems mokymą išduodamas nustatytos formos kursų baigimo liudijimas. Mokyklos išduotas kursų baigimo liudijimas patvirtina, kad mokinys turi reikiamų žinių, įgūdžių ir gebėjimų ir yra pasirengęs laikyti egzaminus C ir CE kategorijų vairuotojo pažymėjimui gauti valstybės įmonėje „Regitra“.

Mokymų programa:
Atsiliepimai:
Kolkas nėra jokių atsiliepimų apie šį kursą.
Parašykite atsiliepimą:





    Mokymų ir kursų temos